Nieuwe gezichten in de regio

terug

Diny van der Vleuten

Diny van der Vleuten  is per 1 maart 2024 gestart als medebestuurder van zorgorganisatie Vivent en kijkt ernaar uit om met samenwerkingspartners de zorg voor morgen vorm te geven. Samen met bestuurder Pieter Hermsen vormt zij het dagelijks bestuur. Diny werkt sinds 2021 bij Vivent als zorgdirecteur en brengt veel ervaring mee uit de zorgsector. Zij startte haar carrière als HBO-verpleegkundige. Daaropvolgend deed ze ruime leidinggevende ervaring op, zowel in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking als in de VVT- sector (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg/wijkverpleging).

Rogier van Dijk

Per 1 maart 2024 is Rogier van Dijk gestart als nieuwe bestuurder bij Santé Partners. Hij vormt samen met voorzitter Anne-Marie Laeven de Raad van Bestuur van de zorgorganisatie. Hiervoor werkte Rogier van Dijk als districtsdirecteur bij Careyn, een grote zorgorganisatie in de regio Utrecht en Zuid-Holland. Binnen IedereenZorgt gaat Rogier zich bezighouden met het thema Data en Digitalisering. Daarnaast ziet hij voor de Bommelerwaard een belangrijke opgave in de transformatie van zorg en welzijn. Hier wil hij zich de komende tijd samen met de collega-organisaties graag voor inzetten.

Marieke Verhoeven

Sinds eind december 2023 is Marieke Verhoeven bij IedereenZorgt betrokken als strategisch communicatieadviseur. Marieke is sparringpartner voor de programmadirecteur en bestuurders op het gebied van communicatie in de regio, adviseert project- en programmaleiders en gaat communicatielijnen en -middelen inrichten voor de regio-samenwerking. Ze vertelt: ‘In de afgelopen maanden heb ik veel betrokkenen in de regio ontmoet en wat mij opvalt is de positieve samenwerking aan gezamenlijke uitdagingen”. Eerder werkte Marieke aan opdrachten voor netwerkorganisaties in de zorg in regio Achterhoek en aan communicatie- en verandervraagstukken in diverse maatschappelijke organisaties.

Liz Westhof

Liz Westhof is in december 2023 bij IedereenZorg gestart in het project ‘Anders organiseren van steunkouszorg’. Als projectleider is zij betrokken bij alle voorbereidingen om op de nieuwe manier te gaan werken. Zo organiseerde zij in de afgelopen maanden bijvoorbeeld de werksessies met betrokkenen, waaronder wijkverpleging, ergotherapeuten, compressietherapeuten en leveranciers.

Linda van de Leest

Linda van de Leest is sinds maart programma-assistent bij IedereenZorgt. Zij ondersteunt het programma IedereenZorgt in de Wijk en is daarnaast als ondersteuner betrokken bij de uitwerking van de doelen rond het thema Duurzaamheid. Na een loopbaan in de logistiek en als personal assistent, maakte Linda vorig jaar kennis met de zorg in diverse ondersteunende opdrachten voor BrabantZorg. Een vervolgopdracht bij IedereenZorgt was een leuke vervolgstap. Linda vertelt: “Ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen en de programma’s te ondersteunen.”