Samen duurzaam op weg

We voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor onze cliënten en medewerkers, maar ook voor onze omgeving. Het thema Duurzaamheid mag daarom in onze regionale visie en ontwikkelagenda niet ontbreken. We zien het als een breed begrip dat door alle punten van onze agenda heen loopt. Onze focuspunten daarbij zijn het bevorderen van duurzaam gedrag en tegen gaan van verspillingen. We helpen elkaar en stimuleren elkaar om daarin de nodige stappen te zetten.

aan de
slag

Lees onderstaand hoe we aan de slag zijn met Duurzaamheid. Wie hier bij betrokken zijn?

  • Bestuurlijk themahouders: Marjolein Verstraeten (van Neynsel) en John Moolenschot (Laverhof)
  • Contactpersoon voor algemene vragen: Noor Verdijk
  • Regionaal Kernteam Duurzaamheid: Elvira Gros (Brabantzorg), Johan Schoonus (Vughterstede), Joop de Rooij (ZGEM), Nicole van Lare (van Neynsel), Paul Louwers (Pantein), Noor Verdijk (IedereenZorgt), Marjolein Verstraeten (Sint Jozefoord), Britt Huijbrechts (VGZ), Elke Stienissen (extern).

Routekaarten

De Green Deal 3.0 geeft ons handvatten en richting als het gaat om doelen en ambities. Maar waar staan we nu en wat hebben we komende jaren te doen? Daarom gaan we aan de slag met routekaarten.

Groen moet je doen

Een van onze groene doelstellingen, waar we extra focus op leggen, is het vergroten van kennis & bewustwording over duurzaamheid. In onze organisaties en op onze locaties.

Green Deal Duurzame Zorg 3.0

Samen committeren wij ons aan de Green Deal Duurzame Zorg 3.0.